Forretningsområder

Ejendomshandel – Digitalt skøde

De fleste privatpersoner handler kun hus én eller få gange i deres liv, og handlen har ofte meget stor betydning for privatøkonomien.

Læs mere

Generationsskifte

Generationsskifte af privatformuer og erhvervsvirksomheder skal planlægges i god tid og helst i levende live. Indsigt i arve-, selskabs- og skatteret er vigtigt, for at opnå et godt resultat.
Læs mere

Inkasso

Effektiv og målrettet inkasso giver resultater. Vi er autoriseret af RKI-samarbejdspartner. Hos os kan du vælge mellem basis inkasso og udvidet inkasso.

Læs mere

Insolvensret

Vor rådgivning omfatter bl.a. råd og vejledning til kriseramte virksomheder eller til kreditorer.

Læs mere

Arv, testamente og ægtepagt

Mange lever sammen ”papirløst”, og mange ægteskaber ender med separation og skilsmisse. Oprettelse af testamente er ofte nødvendigt. På den måde sikrer man hinanden, de fælles børn eller bonusbørnene.

Læs mere

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt skal oprettes, mens du er i stand til at handle fornuftsmæssigt. Derfor er det en god idé at tage stilling i tide. Du skal være fyldt 18 år før en fremtidsfuldmagt kan oprettes.


Læs mere

Gældssanering

Vi yder rådgivning om og behandler sager om personlig gældssanering bl.a. som skifterettens medhjælper.

Læs mere

Danske familieadvokater

Et familietjek er en grundig gennemgang af dine familieforhold. Advokat Helle B. Rasmussen er medlem af Danske Familieadvokater.

Læs mere

Mediation

Konflikter kan opstå i alle situtationer, hvor mennesker er i kontakt med hinanden. Mediation er en metode til at hjælpe parterne til at løse konflikten på en god måde.

Læs mere

Småsagsprocessen

Er en særlig forenklet form for retssag mellem to parter. Tvisten kan maksimalt dreje sig om kr. 100.000.

Læs mere

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux