Familietjek

Få et Familietjek fordi forskellige familier har forskellige behov

De fleste har behov for professionel rådgivning i forbindelse med private juridiske forhold. Hvad enten det drejer sig om spørgsmål, der berører hele familien eller den enkelte person. Situationer, der opstår akut, bliver der ofte taget hånd om. De mere generelle og almene juridiske dilemmaer er der mange, der glemmer.

Advokathuset tilbyder et Familietjek. For at forebygge eller løse væsentlige problemer skaber vi overblik over din og din families juridiske og økonomiske situation. Vi rådgiver Jer professionelt om, hvad I kan eller bør gøre. Om I dernæst gør det, er op til Jer selv. Det vigtigste er, at I har et velovervejet og korrekt grundlag at træffe jeres beslutninger på.

FAMILIEtjekket gennemføres på et møde hos os. Mødet afsluttes med en sammenfatning af konstaterede problemstillinger og behov. FAMILIEadvokaten besvarer jeres spørgsmål og sikrer, at I er grundigt informerede. Alt bekræftes efterfølgende i et brev fra FAMILIEadvokaten. Dernæst afgør I selv, om de foreslåede løsningsmodeller skal gennemføres og om det skal ske med hjælp fra den pågældende FAMILIEadvokat.

Advokat Helle B. Rasmussen er medlem af Danske Familieadvokater og gennemfører FAMILIEtjekket.

Prisen for et Familietjek er kr. 3.750 incl. moms.

Kontakt Helle Rasmussen.

 

Tilbage

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux