Arv – testamente – ægtepagt

Den enkeltes rettigheder bør også sikres i familien

Flere og flere vælger at leve sammen ”papirløst”, og mange ægteskaber ender med separation og skilsmisse. Familier med mange sammenbragte børn er heller ikke noget særsyn. Til gengæld har lovgivningen ikke tilpasset sig de nye familiemønstre, og det vil derfor ofte være nødvendigt at lave f.eks. samlivskontrakter, ægtepagter og testamenter som supplement til lovens regler.

I ADVOKATHUSET tager vi udgangspunkt i den enkeltes behov, for der findes ingen standardløsninger, når det gælder ret og samliv. Hvis man selv ønsker at have indflydelse på arvens fordeling og evt. lade arven være særeje for arvingerne, er det nødvendigt at oprette testamente. Store formuer falder i arv hvert år til arvinger som afdøde ikke havde tiltænkt skulle arve. Dette kan kun klares med oprettelse af testamente.

I ADVOKATHUSET har vi stor erfaring med udarbejdelse af testamenter og specielt vedrørende testamenter er der ikke råd til fejltagelser. En forkert udformning af testamentet viser sig desværre ofte først , når det er for sent at rette.

Salær for oprettelse af testamenter og ægtepagter starter fra kr. 5.000,- inkl. moms.
Hertil kommer afgifter til Staten, som udgør kr. 300 i notarialafgift på testamente og kr. 1.850 i tinglysningsafgift på ægtepagt.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux