Om os


Advokathuset er ikke et stort kontor, men det er vort mål at være blandt de allerbedste til rådgivning.

Derfor ansætter vi kun erfarne medarbejdere og vi sørger for løbende efteruddannelse af alle, fordi vi ønsker at yde vore klienter hurtig, kompetent kvalitetsrådgivning på et fagligt højt niveau. Se vores team her

Historien

Oprindeligt blev firmaet stiftet af landsretssagfører Chr. Boye den 1. april 1935. Ved Chr. Boyes død den 10. oktober 1947 overtog landsretssagfører Finn Tommerup firmaet. Finn Tommerup havde i årene forinden været advokatfuldmægtig i advokatfirmaet.

Landsretssagfører Finn Tommerup udvidede firmaet og ansatte landsretssagfører Helge Petersen den 1. marts 1954. I 1973 overtog Helge Petersen advokatfirmaet ved Finn Tommerups død.

Den 1. juli 1983 blev Rene Rasmussen ansat hos advokat Helge Petersen.  Advokat Rene Rasmussen overtog advokatfirmaet som eneejer den 1. januar 1992.

Alle årene har firmaet haft adresse i Slagelse. I de første år på Smedegade. Senere på Nytorv og Bredegade. I dag har firmaet domicil på Rådhuspladsen 7 i Slagelse og består af 2 advokater; Advokat Rene Rasmussen og advokat Helle B. Rasmussen.

Firmaet yder rådgivning indenfor alle juridiske områder overalt i Danmark. Vi er som medlemmer af Advokatsamfundet underlagt de advokatetiske regler og vi er medlemmer af brancheorganisationen Danske Advokater.

Når vore klienter har brug for rådgivning udenfor Danmarks grænser henviser vi om nødvendigt til advokater i vores netværk.

Medarbejdere

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux